"Der har med vores COLO HR Konsulent været den rigtige kemi og indstilling, samt et supergodt match ind i organisationen. HR Konsulenten har en ægte interesse for området og vores udbytte er helt enormt, men vi er slet ikke færdige. Efter HR-projektet er afsluttet, ansætter vi vores HR Konsulent; først i en virksomhedspraktik og derefter i et løntilskudsjob, så vi kan arbejde videre med det hele.”

 

Annette Faarup

HR- & personalekonsulent

ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Billede til COLO – redigeret.png
Skærmbillede 2022-02-18 kl. 14.07.48.png

"HR Konsulentens arbejde bidrager til synlighed omkring lederens ansvar, mandat og rolle, og gør det muligt at bygge bro mellem HR aktiviteter og lederteams med forskellige specialistkompetencer og et højt fagligt niveau"

 

Merete Damm

Senior Director HR Development

Terma A/S

"FOF har en ambition om at skabe en moderne og progressiv arbejdsplads, hvor det bliver muligt at kombinere medarbejdernes individuelle behov med organisationens strategiske mål. HR Konsulenten har bidraget med indsigt, viden og konkrete aktiviteter, der har startet os på rejsen"

 

Søren Peter Hansen

Direktør

FOF Aarhus

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 14.09.58.png
Skærmbillede 2022-02-18 kl. 14.17.54.png

"HR Konsulenten har bidraget med en målrettet, fokuseret og vidensbaseret tilgang til tiltrækning, rekruttering & fastholdelse"

 

Sanni Honoré Johansen

HR Business Partner

DELPRO A/S

"HR Konsulenten har stillet skarpt på indhold, substans og budskaber i vores Employer Branding initiativer"

 

Kim D. Jensen

CEO

Advantis A/S

Kim02-300x200.png
DSC01809.jpg

"De planer vi har fået udviklet på blot fire uger, har givet os mere ro når vi skal ansætte nye medarbejdere. Og så har de allerede vist sig at skabe gode resultater. - Så kom i gang, det gavner utroligt meget."

 

Søren H. Madsen & Steffen Wandel

Partnere

Betterclicks