top of page
Christina_edited.jpg

“Samarbejdet med COLO HR konsulenten fungerede upåklageligt. HR Konsulenten arbejdede selvstændigt med sin opgave, og var ikke bange for at spørge ind og udfordre det, der stod i håndbogen. Vi fik den flotteste og mest omfattende personalehåndbog, vi nogensinde har haft. Og det var en unik mulighed for at få yderst kompetente øjne på en opgave. Samtidig er det en god mulighed for at få nye øjne på noget, der måske er gået 'plejer' i.  Vi havde stor glæde af vores HR Konsulent, og var overraskede over den kvalitet, det gav det projekt, vi havde valgt.”

Christina Hedegaard Weihrauch & Lone Wessel

Horsens Ny Teater

"Der har med vores COLO HR Konsulent været den rigtige kemi og indstilling, samt et supergodt match ind i organisationen. HR Konsulenten har en ægte interesse for området og vores udbytte er helt enormt, men vi er slet ikke færdige. Efter HR-projektet er afsluttet, ansætter vi vores HR Konsulent; først i en virksomhedspraktik og derefter i et løntilskudsjob, så vi kan arbejde videre med det hele.”

 

Annette Faarup

HR- & personalekonsulent

ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Billede til COLO – redigeret.png
J Juhl.jpg

”Jeg var så heldig at få to i praktik på samme tid. Fra begges side fik jeg et færdigt produkt, jeg kunne bruge i min dagligdag. Det var superfedt. Jeg havde en del samtaler med dem (var der også andre ledere der havde) omkring firmaet og vores måde at håndtere personalet på. Det var meget givende både til deres projekt, men også for os som ledere. De fik også lov til at lave interviews med mange af chaufførerne, og det kunne jeg høre de fik meget ud af – og det giver mig noget, at chaufførerne bliver hørt. Vi vil bestemt gerne stå til rådighed en anden gang, vi har projekter klar. ”

Jacob Juhl

Administrerende driftleder
Silkeborg Fragt

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 14.07.48.png

"HR Konsulentens arbejde bidrager til synlighed omkring lederens ansvar, mandat og rolle, og gør det muligt at bygge bro mellem HR aktiviteter og lederteams med forskellige specialistkompetencer og et højt fagligt niveau"

 

Merete Damm

Senior Director HR Development

Terma A/S

"FOF har en ambition om at skabe en moderne og progressiv arbejdsplads, hvor det bliver muligt at kombinere medarbejdernes individuelle behov med organisationens strategiske mål. HR Konsulenten har bidraget med indsigt, viden og konkrete aktiviteter, der har startet os på rejsen"

 

Søren Peter Hansen

Direktør

FOF Aarhus

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 14.09.58.png
Skærmbillede 2022-02-18 kl. 14.17.54.png

"HR Konsulenten har bidraget med en målrettet, fokuseret og vidensbaseret tilgang til tiltrækning, rekruttering & fastholdelse"

 

Sanni Honoré Johansen

HR Business Partner

DELPRO A/S

"HR Konsulenten har stillet skarpt på indhold, substans og budskaber i vores Employer Branding initiativer"

 

Kim D. Jensen

CEO

Advantis A/S

Kim02-300x200.png
DSC01809.jpg

"De planer vi har fået udviklet på blot fire uger, har givet os mere ro når vi skal ansætte nye medarbejdere. Og så har de allerede vist sig at skabe gode resultater. - Så kom i gang, det gavner utroligt meget."

 

Søren H. Madsen & Steffen Wandel

Partnere

Betterclicks

bottom of page