top of page
Tuk.png

"Min rejse hos COLO Consultings 10-ugers HR-uddannelsesprogram var både oplysende og berigende. Det hjalp mig til at bygge bro mellem min uddannelsesbaggrund og HR-rollen., ved at give indsigt i aktuelle HR-temaer på en praksisnær måde og reelle erfaringer fra 6 ugers projektstilling med et afgrænset HR-udviklingsprojekt. Forløbet har været exceptionelt værdifuldt for min karriereplan og jobsøgning proces, hvor jeg har fået øget klarhed omkring min retning og ambition indenfor HR, samt at jeg er blevet skarpere i min kommunikation for sammenhængen mellem HR-roller og mine kompetencer."

Tuk Alexander Jacobsen

COLO HR-konsulent

"HR-konsulenterne har vilje og evner til direkte at gøre en forskel fra dag et. Vi har haft glæde af HR-konsulenter der har arbejdet med onboarding af unge medarbejdere, diversitet og inklusion samt IGU – Integrations Grund Uddannelse. Vi vil klart anbefale andre at have HR-konsulenter og jeg tager gerne flere ind fremadrettet."

Tobias Simonsen

Ungeminister, COOP Danmark A/S

Pink Watercolor Cloud Square Pillow  .png
Christina_edited.jpg

“Samarbejdet med COLO HR-konsulenten fungerede upåklageligt. HR-konsulenten arbejdede selvstændigt med sin opgave, og var ikke bange for at spørge ind og udfordre det, der stod i håndbogen. Vi fik den flotteste og mest omfattende personalehåndbog, vi nogensinde har haft. Og det var en unik mulighed for at få yderst kompetente øjne på en opgave. Samtidig er det en god mulighed for at få nye øjne på noget, der måske er gået 'plejer' i. Vi havde stor glæde af vores HR-konsulent, og var overraskede over den kvalitet, det gav det projekt, vi havde valgt.”

Christina Hedegaard Weihrauch & Lone Wessel

Horsens Ny Teater

"Der har med vores COLO HR-konsulent været den rigtige kemi og indstilling, samt et supergodt match ind i organisationen. HR-konsulenten har en ægte interesse for området og vores udbytte er helt enormt, men vi er slet ikke færdige. Efter HR-projektet er afsluttet, ansætter vi vores HR-konsulent; først i en virksomhedspraktik og derefter i et løntilskudsjob, så vi kan arbejde videre med det hele.”

 

Annette Faarup

HR- & personalekonsulent

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Billede til COLO – redigeret.png
J Juhl.jpg

”Jeg var så heldig at få to i praktik på samme tid. Fra begges side fik jeg et færdigt produkt, jeg kunne bruge i min dagligdag. Det var superfedt. Jeg havde en del samtaler med dem (var der også andre ledere der havde) omkring firmaet og vores måde at håndtere personalet på. Det var meget givende både til deres projekt, men også for os som ledere. De fik også lov til at lave interviews med mange af chaufførerne, og det kunne jeg høre de fik meget ud af – og det giver mig noget, at chaufførerne bliver hørt. Vi vil bestemt gerne stå til rådighed en anden gang, vi har projekter klar. ”

Jacob Juhl

Administrerende driftleder
Silkeborg Fragt

"De planer vi har fået udviklet på blot fire uger, har givet os mere ro når vi skal ansætte nye medarbejdere. Og så har de allerede vist sig at skabe gode resultater. - Så kom i gang, det gavner utroligt meget."

 

Søren H. Madsen & Steffen Wandel

Partnere

Betterclicks

DSC01809.jpg
bottom of page