top of page

For COLO HR Konsulent Andrea var vejen fra nyuddannet til drømmejobbet ultrakort

Updated: Feb 7, 2023


Andrea Bøcker er netop dimitteret som COLO HR Konsulent og står nu med sin drømmestilling som HR-medarbejder på ARoS Kunstmuseum, hvor hun hver dag jonglerer mange forskellige HR-bolde.


Andrea stod som relativt nyuddannet uddannelsesvidenskaber og søgte nye udfordringer. Som så mange andre, vidste hun ikke helt hvor hun ville hen; “Efter min Bachelor vidste jeg, at jeg gerne ville prøve noget andet, og jeg startede ret hurtigt på COLO HR Konsulentuddannelsen. Jeg kendte ikke så meget til HR-feltet, men tænkte; nu prøver jeg det bare - giver det et skud. Før COLO HR Konsulentuddannelsen vidste jeg ikke ret meget om HR, og derfor ville jeg gerne prøve det. Og så tog det ene lidt det andet og jeg kom igennem samtalerne og pludselig mødte jeg op den første dag - og så gik det bare i løs. Det var intenst og hårdt med undervisningsforløbet - og mega-spændende.” Fortæller Andrea. Nu står Andrea på den anden side af COLO HR Konsulentuddannelsen og oplever at HR giver så god mening for hende; "det smukke ved HR er, at man kan kombinere de menneskelige kompetencer; at engagere sig i andres trivsel og psykiske arbejdsmiljø, med de analytiske; mere rigide - kompetencer” Fortæller Andrea.


Andrea fortæller fortsættende, at det højst sandsynligt er hendes evne til at have mange bolde i luften blandet med hendes passion for menneskers trivsel og strukturelle evner, der gør hende god i en HR-stilling. Hertil tilføjer Andrea smilende, at det helt sikkert også er en fordel, at hun er boblende ekstrovert; “Jeg oplevede, at jeg hurtigt kunne mærke, at det er en fordel for mig, at have en ret udtryksfuld energi og udadvendthed; det er vigtigt, man er initiativrig og er meget på, det responderer ens kollegaer godt på - det er, hvad jeg har oplevet.”


Med rygsækken fyldt af HR-værktøjer og en personlig evne til at favne mennesker, er Andrea et godt match i HR-afdelingen ved ARoS; “Det var egentlig ret tidligt i HR-projektet, vi snakkede om at forlænge min stilling her. Min leder er meget visionær og har mange idéer og manglede derfor en på HR-holdet; en som kunne gøre visionerne levende her i virksomheden - på den måde var det bare et godt match” Fortæller Andrea.

Andrea er ikke i tvivl om, at COLO HR Konsulentuddannelsen har åbnet en dør for hende; "COLO HR Konsulentuddannelsen har givet mig muligheden for at arbejde der hvor jeg gerne ville! Noget jeg slet ikke for tre måneder siden kunne have forudset - jeg troede ikke dengang, at det var plausibelt. Og så har COLO HR Konsulentuddannelsen givet mig så meget viden, kompetencer og redskaber indenfor HR, som jeg kan bruge nu.” Fortæller Andrea.


Artikel af: Kristine Sundwall212 views0 comments

Comments


bottom of page