top of page

COLO HR Konsulentuddannelsen er både for de nyuddannede og de erhvervserfarne

Updated: Feb 7, 2023


Anette Leonhard er en af de COLO HR Konsulenter, der har en del erhvervs- og ledelseserfaring med sig i rygsækken: “Jeg har selv mange års erfaring, men på HR uddannelsen er der også mange nyuddannede. Vi kommer med ret forskellige erfaringsbaggrunde og vi er også helt tydeligt optaget af nogle forskellige emner indenfor HR. Men det der er fælles for os HR Konsulenter er, at vi får den samme HR-grundviden gennem uddannelsen. Det tænker jeg er med til at skabe værdi ude i virksomhederne.” Fortæller Anette.


Anette har forinden hun startede på COLO HR Konsulentuddannelsen arbejdet meget med ledelse, med en fortid som skoleleder. Nu drømmer Anette om at kaste sig ud i HR konsulentrollen og arbejde med forandrning og udvikling af mennesker i virksomheder: “Det jeg gerne vil arbejde med er jo trivsel; at medarbejdere og ledere skal trives i den opgave de er sat i verden for at løse” fortæller Anette.


Selvom Anette er en af de HR Konsulenter med meget erhvervserfaring, har COLO HR Konsulentuddannelsen været med til at give hende et mere solidt HR-fundament at stå på: “Gennem COLO HR Konsulentuddannelse har jeg fået et teoretisk og praktisk erfaringsgrundlag og uddannelsen har styrket i min rolle som konsulent” siger Anette.


Anette har netop fået sit HR diplom og hun glæder sig til at komme ud og bruge sine ny-vunde HR-kræfter: “Min HR super power er forandringsledelse og jeg elsker at arbejde med udviklingen af mennesker i virksomheder. Jeg synes det er fantastik at kunne træde ind i en virksomhed og få kendskab til den og hvordan man arbejder med den strategiske dagsorden. Det har været givende at få mulighed for at omsætte den viden jeg har som leder i en ny sammenhæng.” Fortæller hun.


Artikel af: Kristine Sundwall181 views0 comments

Comments


bottom of page